(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta sekä samalla yhdistää kesän, työn ja lomailun? Toivotko voivasi jatkaa työskentelyä joustavasti vielä syksyllä? Meillä se onnistuu!

Haemme nyt iloisia ja aktiivisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SIIVOUSTEHTÄVIIN Ouluun ja lähialueille.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia siivousalan kesätöitä Pohjois-Pohjanmaalla.

Siivoojana tehtäviisi kuuluu mm. toimisto-, koulu- ja rappusiivousta, ylläpitosiivousta sekä esimerkiksi peruspesuja, kuten ikkunoiden pesua ja lattian vahauksia. Työtä tehdään arkisin aamuvuoroissa, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Voit aloittaa työt sopimuksen mukaan ja työskennellä vaikka kesän loppuun saakka. Mikäli haluat, meidän kauttamme on mahdollista jatkaa töitä myös kesän jälkeen.

Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osaamisellasi, koulutuksellasi, työkokemuksellasi, kielitaidollasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Voimassa oleva työturvallisuuskortti, hygieniapassi ja ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen, sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2020. Kerro, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään voit työskennellä. Kauttamme on mahdollisuus kokeilla eri aloja, ja haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiasi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Haluatko tutustua meihin tarkemmin? Tsekkaa @personalhusetfinland

Tsemppiä kesätyönhakuun!


Personalhuset on henkilöstöalan ammattilainen. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Teemme tätä työtä, jotta oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Haluamme tehdä arjesta sujuvaa. Tehdään yhdessä #hyväätyötä