(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Etsimme vielä KESÄTYÖNTEKIJÄÄ SIIVOUSTEHTÄVIIN JÄRVENPÄÄHÄN. 

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka on maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  


Kesätyöntekijänä työskentelet ylläpito- tai perussiivoustehtävissä asiakaskohteissamme, joita on erilaiset kiinteistöt aina toimistoista teollisuus- ja asuinkiinteistöihin. Työvuorot määräytyvät kohteen mukaan ja työt sijoittuvat kesälomakaudelle, toukokuusta syyskuulle.  


Toivomme, että olet täysi-ikäinen ja sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti. Osaan kohteista valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Tutustu ISS Palvelutiimin tunnelmaan täällä. 


Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä ISS:n rekrytointiin sähköpostilla rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!