(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Kiinnostaako sinua aktiivinen kesätyö, jossa pääset näkemään kättesi jäljen? Tervetuloa Personalhusetille! Meillä voit yhdistää sinulle sopivalla tavalla kesän, työn ja lomailun.

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SIIVOUSTEHTÄVIIN Lahteen ja muualle Päijät-Hämeeseen.

Asiakkaamme toimivat kiinteistöpalvelualalla. Heillä on tarjolla erilaisia alan kesätöitä mm. toimisto-, liiketila-, rakennustyömaa- tai teollisuuskohteiden siivouksen parissa.

Siivoojana tehtäviisi kuuluu asiakkaamme työkohteiden ylläpitosiivousta ja vuosihuoltosiivousta, kuten lattioiden vahausta tai ikkunoiden pesua. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin aamuvuoroissa, mutta osassa työkohteista myös ilta- ja yövuoroja saattaa tulla tarjolle. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät asiakastilauksesta riippuen arviolta 1-3 kuukautta kesän aikana.

Mitä sitten odotamme kesätyöntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta sitäkin tärkeämpää meille on reipas ja palveluhenkinen asenne työhön. Osaamisellasi, kielitaidollasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Voimassa olevan työturvallisuuskortin ja ajokortin katsomme eduksi.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme mahdollisuuden tutustua kiinteistöpalveluiden maailmaan ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta. Siivousalan kesätöissä maksamme palkkaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle töitä myös muulloin kuin kesän aikana - kenties tavoitteenasi on työllistyä alalle pidempiaikaisestikin?

Olisitko sinä meidän kesätyöntekijämme? Jätä meille hakemus oheisen linkin kautta ja kerro meille lisää itsestäsi! Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan työt ja kuinka pitkään olet valmis työskentelemään. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, ja osassa kohteista työt saattavat alkaa jo kevään aikana. Toimi siis nopeasti!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi