Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin siivoustehtäviin Leppävirralle ja Sorsakoskelle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme


Voit työskennellä myymälöiden, toimistojen tai kauppakeskusten ylläpitosiivouksessa, vai viihtyisitkö paremmin koulujen tai teollisuuden kohteiden peruspesuissa - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla! Kesätyöpaikat ovat osa-aikaisia, joten voit yhdistää ne toiseen työhön tai nauttia kesäisistä vapaapäivistä.


Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Tehtävissä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käytön mahdollisuutta. Aikaisemmasta työkokemuksesta, kulkupelistä kuten moposta tai autosta ja suoritetuista kursseista esimerkiksi EA1, nosturikortista tai työturvallisuuskortista on hyötyä, joten muista mainita niistä hakemuksessasi.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä ISS:n rekrytointiin sähköpostilla rekrytointi@iss.fi.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.be


ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!


      

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234273
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Sorsakoski