(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Viitasaarelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019
Etsitkö ensimmäistä kesäduuniasi tai ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa!Viitasaaren alueella on vielä auki  kesätyöpaikkoja siivoustehtäviin. Voit työskennellä kesäsi myymälöiden tai toimistojen ylläpitosiivouksissa, meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla. Tehtävä saattaa myös jatkua kesän jälkeen. Työvuorot sijoittuvat arki- ja lauantai-iltoihin klo 17-22 välille ja työtunteja on viikossa 15-25. Kohteen sijainnin vuoksi oma kulkupeli (kuten auto tai mopo) helpottaa työtä, ja lasketaan vahvaksi eduksi.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne- haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu- haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän. Aikaisempi työkokemus ja suoritetut kurssit kuten esimerkiksi hygieniapassi tai työturvallisuuskortti lasketaan eduksesi, joten muista mainita niistä hakemuksessasi!


KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen.


Jätä hakemuksesi nettisivuillamme www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Hakuaika päättyy 23.6.2019. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse, joten seurailethan sähköpostiasi.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.