(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Vekaranjärvelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2019

Vietä kesäsi duunISSa!

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä tiimiimme Vekaranjärvelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä työskentelet osana ISS:n ammattitaitoista tiimiä ja toimit tärkeässä roolissa asiakkaamme arjessa vastaten kohteen ylläpito- ja perussiivouksesta kesäkaudella. Tarjoamme kokoaikaisen kesätyön ja työaika sijoittuu maanantaista perjantaihin klo 6-18 välille. Tehtävä alkaa keväällä tai alkukesästä ja jatkuu sopimuksen mukaan alkusyksyyn.

Etsimme tehtävään henkilöitä, joilla on mielellään jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Alan koulutus lasketaan eduksi. Tärkein ominaisuus työssä menestymiselle on kuitenkin reipas ja itsenäinen työote sekä asiakaspalvelutaito. Tehtävässä tarvitaan hyvää peruskuntoa ja erinomaista suomen kielen osaamista. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi työpaikan sijainnin ja aamuvuoron alkamisajan takia, mutta kohteeseen on myös mahdollista kulkea bussilla. Tehtävään valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

ISS:llä pääset osaksi loistavaa tiimiä, joka haluaa ylittää asiakkaan odotukset joka päivä. Kesätyöntekijämme saavat kattavan perehdytyksen tehtäviinsä, kannustavan esimiehen ja ammattilaistemme tuen. Työturvallisuus on tärkeä osa arvojamme ja teemme kaikkemme, jotta työntekijämme pääsevät joka päivä terveinä kotiin. ISS Palveluilla on myös paljon mahdollisuuksia tehdä kesän jälkeen esimerkiksi osa-aikaista työtä opintojen ohessa.


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä.

Kiinnostuitko? Liity osaksi osaavaa tiimiämme jättämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika on 31.3.2019 asti, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.