Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin tehdasympäristöön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Vietä kesäsi duunISSa!


Etsimme reippaita kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Siilinjärvelle tehdasympäristöön. Tehtävä vaatiin 18v ikää, hyvää fyysistä kuntoa ja innokkuutta oppia. Oma kulkupeli helpottaa kohteeseen kulkemista ja työturvallisuuskortti on eduksi. Työ alkavat klo 5.30 - 6.00 ja töitä on kesällä 8h /päivä aina syyskuun loppuun asti. Jatko on mahdollinen.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne- haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän. Aikaisemmasta työkokemuksesta ja  siivousalan koulutuksesta on hyötyä, joten muista mainita niistä hakemuksessasi!   


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.be


Aloita valmistautuminen kesään jo nyt ja lähetä hakemuksesi 31.5.2019 menessä osoitteessa www.iss.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajalla ja olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä jatkosta joko puhelimitse tai sähköpostitse.


Me ISS Palvelut edistämme asiakkaidemme liiketoimintaa tarjoamalla vastuullisia, toimivia ja luotettavia palveluita yhtenä helposti hallittavana kokonaisuutena, jonka toteutuksesta vastaa suurin voimavaramme: osaavat ja ratkaisukykyiset ihmiset. Luottamalla ammattilaisiimme luomme palvelun, joka vie asiakkaamme tavoitteisiinsa - "The Power of the Hu­man Touch". Toimimme 300 kun­nas­sa ja työllistää noin 8 000 työnte­kijää ja lähes 1000 kesätyöntekijää joka kesä.

    

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269117
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Siilinjärvi