(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Säkylään
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Kiinnostaako sinua puhtaanapitoalan tehtävät? Onko kätesi jäljen näkeminen sinulle tärkeää? Tervetuloa Personalhusetille!

Haemme asiakkaallemme Säkylään SIIVOOJIA kesäksi tai pidemmäksi aikaa elintarviketeollisuuteen arki- sekä viikonloppuvuoroihin.

Siivoojana vastaat elintarvikekohteen ylläpito- sekä majoitussiivouksesta. Esim. toimistot, sosiaalitilat, ruokatilat ja mökit.

Työtä tehdään arkisin ja/tai viikonloppuisin työtehtävästä riippuen klo 8-20 välillä. Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavia, osa-aikaisia ja kokopäiväisiä työntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.

Toivomme sinulta reipasta ja palveluhenkistä asennetta sekä kiinnostusta siivoustehtäviä kohtaan. Suureksi eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen puhtaanapitoalan tehtävistä.

Olisiko tämä työ juuri sinulle? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Miksi Personalhuset? Hyvää työtä.