(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Pyhäntään ja Pulkkilaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2019 


Alkaako kesäloma jo tympiä? Vielä ehdit hetkeksi kesätöihin! Tai kaipaatko osa-aikatöitä syksylle?


Pyhännän ja Pulkkilan alueella on auki muutama paikka siivoustehtäviin.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne- haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän. Aikaisempi työkokemus, suoritetut kurssit esimerkiksi hygieniapassi tai työturvallisuuskortti lasketaan eduksesi, joten muista mainita niistä hakemuksessasi!


KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi jo tänään oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi 31.7.2019 mennessä. Voit laittaa hakemuksen myös sähköpostitse hanna-elina.nieminen@iss.fi

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.beISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.