Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Mänttään
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2021

Haemme nyt SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme MÄNTTÄÄN kesän ajalle määräaikaiseen työsuhteeseen.


Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Yleisimmät palkkaluokat puhtauspalvelualan tehtävissä ovat PL2 (11,02e/h) ja PL3 (11,57e/h) mukaiset.


Tässä tehtävässä huolehdit tilojen puhtaanapidosta asiakaskohteessamme teollisuusympäristössä. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 6 - 16 välille. Työaika on viikossa 37,5 tuntia, työpäivän pituus on 7,5 tuntia. Työt ovat määräaikaisia kesäloman sijaisuuksia aikavälillä 3.5.-30.7.21. Tehtävään valituksi tulemisen edellytyksenä on täysi-ikäisyys.


Et tarvitse aikaisempaa kokemusta näihin tehtäviin. Tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä normaalin fyysisen peruskunnon. Katsomme aiemman kokemuksen eduksi tässä tehtävässä. Lisäksi tarvitset kohtalaista ruotsin ja englannin kielen taitoa.


Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa tyopaikat.iss.fi tai viimeistään 15.4.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot