(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin lentoasemalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2018

 


Etsimme reippaita KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SIIVOUS- JA MONIPALVELUTEHTÄVIIN Helsinki- Vantaan lentokentälle.

ISS:n siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Yleisimpiä kesätyötehtäviä lentokentän alueella ovat muun muassa terminaalien, lentokonehallien, tuotantolaitosten ja lentokoneiden monipuoliset siivoustyöt mielenkiintoisessa ympäristössä. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun, aamusta yövuoroon. Lomakausi alkaa jo toukokuussa ja osalle hakijoista voimme tarjota töitä jo huhtikuusta alkaen, mutta suurin tarve lomien tuurauksiin on heinäkuusta syyskuulle. 

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämmekin kaikilta kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch". Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalan töistä, mutta huomioimme myös muiden alojen työkokemuksen. Edellytämme 18 vuoden ikää sekä nuhteetonta taustaa. Suomen kielen taito katsotaan eduksi. 

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 15.4.2018 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

ISS Palvelut on jo kahdeksatta kertaa mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää mm. hyvän kesätyön periaatteista www.kesaduuni.org.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -