Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Kuopioon
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö fyysisestä työstä ja haluat nähdä kätesi jäljen? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!


Etsimme reippaita SIIVOOJIA kesäloman sijaisuuksiin Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Ylläpitosiivouskohteet ovat monipuolisia: toimistoja, luokkahuoneita sekä majoitustiloja. Joissakin kohteissa työ saattaa sisältää kokouskahvitusten viestiä, postin jakoa sekä avustavia ravintolatehtäviä. Työssä menestyminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavuutta. Ikkunanpesijä kiertää useita kohteita huolehtien ikkunoiden ulkopesuista. Kohteet ovat suuria joten kohdetta ei välttämättä tarvitse vaihtaa päivittäin. Ikkunanpesijän työssä menestyminen vaatii eritäin hyvää fyysistä kuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä ja valmiutta työskennellä ulkona.


Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja aito kiinnostus oppia uutta. Tähän tehtävään edellytämme siivousalan työkokemusta ja tehtävään valittujen henkilöiden on oltava täysi-ikäisiä. Puhdistuspalvelualan koulutuksen katsomme eduksi, mutta tärkeämpää on oikea asenne sekä halu sitoutua työhön. Työssä tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme 1 – 4 kuukauden mittaisia työsuhteita touko – syyskuu välille. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 5- 21 välille ja työtä on tarjolla 4 – 7,5h/ päivässä tarpeen mukaan. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.2.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1327546
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio