(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Kajaaniin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2019

Oletko työhön tarttuva ja aikaansaava? Pidätkö fyysisestä työstä ja haluat nähdä kätesi jäljen? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme henkilö!


Etsimme reippaita Siivoojia kesäloman sijaisuuksiin Kajaaniin.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Etsimme erilaisiin asiakaskohteisiimme siivoojia ylläpito, - ja perussiivoustöihin. Kohteet ovat pääasiassa toimistotiloja, kokoustiloja sekä sosiaalitiloja.


Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Sinulla on työtä pelkäämätön asenne ja aito kiinnostus oppia uutta. Puhdistuspalvelualan koulutuksen ja kaikenlaisen siivousalan työkokemuksen katsomme eduksi, mutta tärkeämpää on oikea asenne sekä halu sitoutua työhön. Työssä tarvitset sujuvaa suomenkielen taitoa.

Tarjoamme kesätyöntekijöillemme 1 – 4 kuukauden mittaisia työsuhteita touko – syyskuu välille. Työaika sijoittuu arkipäiviin klo 5- 14 välille ja työtä on tarjolla 5 – 8h/ päivässä tarpeen mukaan. Valituille henkilöille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Haluatko olla osa isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.2.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 


- ISS on savuton työpaikka -