(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin, Joensuu
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Kesätyöntekijöitä puhtaanapitoalan tehtäviin!

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta ja yhdistää samalla kesän, työn sekä lomailun?
Toivotko voivasi jatkaa työskentelyä joustavasti vielä syksyllä? Meillä se onnistuu! Etsimme iloisia, reippaita ja aktiivisia kesätyöntekijöitä. Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ PUHTAANAPITOALAN TEHTÄVIIN Joensuun alueelle.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla. Siivoojana työtehtäviisi voi kuulua esim. ylläpitosiivouksia tai peruspesuja. Työajat ovat yleensä arkisin klo 7–15 välillä. On hienoa, jos voit aloittaa työt jo ennen kesää ja työskennellä ainakin elokuun loppuun asti, mahdollisesti pidempäänkin.

Mitä odotamme sinulta? Me palkkaamme asennetta! Tärkeintä meille on reipas työotteesi,
positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Osaamisellasi, koulutuksellasi, työkokemuksellasi, kielitaidollasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja ajokortti katsotaan eduksesi.

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin! Täytä hakemus linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.4.2019. Liitä mukaan CV:si ja halutessasi voit liittää videon itsestäsi, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja miksi juuri sinä olisit sopivin valinta kesätyöntekijäksi 2019. Haluamme auttaa sinua matkalla kohti unelmiesi työtä, joten meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Tsemppiä kesätyön hakuun!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Olemme Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. www.personalhuset.fi

Seuraa meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista & hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland / @personalhusetkuopio