Kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Jämsään
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, haluatko kerryttää työkokemustasi ja ansaita ylimääräistä kesän rientoihin tai syksylle säästöön?


Jos vastasit ”kyllä”, niin tule meille viettämään kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin siivoustehtäviin JÄMSÄÄN.


TARJOAMME SINULLE
Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Lisäksi tarjoamme modernit ja turvalliset työvälineet, joihin pääset halutessasi hieman tutustumaan oheisesta artikkelistamme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


TYÖNKUVASI


Haemme työntekijöitä kahteen erilaiseen tehtävään:


Kokoaikainen tehtävä, aloitus mahdollisimman pian ja töitä tarjolla elokuun loppuun. Tehtävässä vastaat myymäläsiivouksesta sekä palvelutalossa avustavista keittiötehtävistä kuten ruoan lämmitys, annostelu, esillepano ja tiskaus. Työaika tehtävässä on ma- pe klo 05 – 13. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassi.


Osa-aikainen tehtävä, aloitus mahdollisimman pian ja töitä on tarjolla 6.8.21 saakka. Tehtävässä vastaat erilaisten asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta Jämsän ja Jämsänkosken alueilla. Työaika on ma – pe klo 06 – 12, 5-6h päivässä. Viikossa tunteja kertyy 25-30h. Tässä tehtävässä katsomme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden.


TOIVOMME SINULTA
Ole rohkeasti oma itsesi ja kerro meille toiveistasi sekä osaamisestasi hakemuksessasi. Kerrothan hakemuksessasi kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Tärkeintä on ennen kaikkea asenteesi ja asiakaslähtöisyys. Asenne meillä tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Aikaisempi työkokemus, ajokortti tai työturvallisuuskortti eivät ole välttämättömiä, mutta ne voidaan katsoa eduksesi, joten mainitsethan niistä hakemuksessasi. Tehtävässä edellytetään tyydyttävää suomen kielen taitoa.


NÄIN HAET MEILLE
Lähetä hakemuksesi tulemaan meille pian tai viimeistään 13.6.2021 osoitteessa: https://tyopaikat.iss.fi/.


Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein. Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta: https://kesaduuni.org/.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot