(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Siivous- ja monipalvelutehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Haemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Nokian seudulle siivous- ja monipalvelutehtäviin erilaisiin asiakaskohteisiimme.


Yleisimpiä kesätyötehtäviä siivouksessa ovat muun muassa toimistojen, myymälöiden ja teollisuuskohteiden ylläpitosiivous, asuinkiinteistösiivous ja mahdollisesti myös ikkunanpesut ja perussiivoukset. Joissakin kohteissa siivoojan työhön kuuluu myös postituksessa avustaminen. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun, aamuvuorosta iltaan. Kiireisin lomakausi alkaa juhannuksen jälkeen ja jatkuu aina syyskuun loppuun saakka, mutta osalle hakijoista voimme tarjota töitä jo huhtikuusta alkaen.

Edellytämme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta (Service with a Human Touch), oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoisuutta. Olet motivoitunut tekemään laadukasta työtä, ja aktiivinen oppimaan uutta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalan töistä, mutta huomioimme myös muiden alojen työkokemuksen. Osa tehtävistämme vaatii 18 vuoden iän ja nuhteettoman taustan. 

Täytä sähköinen hakemuksesi huolella viimeistään 22.4.2017 osoitteessa www.iss.fi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Muista merkitä hakemukseen mille ajanjaksolle ja toiveesi työvuoroista.

ISS Palvelut on jo kahdeksatta kertaa mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää mm. hyvän kesätyön periaatteista www.kesaduuni.org.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -