Kesätyöntekijöitä siivoukseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2021

Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Tule mukaan joukkoomme luomaan tiloja, joissa on hyvä olla!

Etsimme reippaita, fyysisessä työssä viihtyviä KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ siivoustehtäviin Riihimäelle, Hattulaan ja Hämeenlinnaan

Tarjoamme työtehtäviä kokoaikaisesti ja työvuorot arkipäiville kello 6-16 välille. Etsimme kesätyöntekijöitä jotka voivat työskennellä koko lomakauden ajan (1.5. – 30.9.) sekä kesätyöntekijöitä jotka voivat työskennellä n. 2kk sijaisuuksia. Kerrothan hakemuksessasi kuinka pitkään sinun on mahdollista työskennellä.

Tärkeintä on asenne! Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Perehdytämme tehtäviin kattavasti, joten olethan oma-aloitteinen ja innokas oppimaan. Erityisesti Hattulassa kohteen sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista ja valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle. Katsomme eduksesi suoritetun työturvallisuuskortin.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisessa ja kannustavassa työympäristössä! Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää ja mahdollistamme käyttöösi aina ajankohtaiset ja ergonomiset työvälineet.  ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa, palkkaluokka 2-3.

Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 14.3.2021. Ensimmäisen kierroksen haastattelut toteutamme videohaastatteluina joten tarkkaile sähköpostiasi!


 


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot