(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

L&T tarjoaa tänänkin kesänä liki 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomen ja VIELÄ KERKEÄT MUKAAN! Haemme nimittäin vakituisten työntekijöidemme kesälomittajiksi muutamaa innokasta ja ennakkoluulotonta 

 

SIIVOOJAA KESÄKSI 2019 KOTKA-HAMINA ALUEELLE

 

Töitä on tarjolla erilaisissa asiakaskohteissamme myymälöistä toimistoihin ja tuotantotiloista porraskohteisiin. Tehtäviin kuuluu huolehtia toimitilojen puhtaudesta, jätteiden lajittelusta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta. Työaika riippuu kohteesta, mutta pääsääntöisesti siivoojamme työskentelevät arkiaamuisin klo 06 alkaen. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman tarkasti hakemuksessasi.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/fi/tyonhakijat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät innosta työskennellä siivoojana. :) Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

 

Pääset tutustumaan meihin tarkemmin tästä osoitteesta https://www.lt.fi/fi/yritys

 

 

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!