(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä siivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea. Haemme vakituisten työntekijöidemme kesälomittajiksi innokkaita ja ennakkoluulottomia siivoojia


KESÄKSI 2019 JÄMSÄN JA LÄHIKUNTIEN ALUEELLETöitä on tarjolla erilaisissa asiakaskohteissamme myymälöistä toimistoihin ja tuotantotiloista porraskohteisiin. Tehtävänä on huolehtia toimitilojen siisteydestä, mutta tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työaika riippuu kohteesta, mutta pääsääntöisesti siivoojamme työskentelevät arkiaamuisin klo 06 alkaen. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman tarkasti hakemuksessasi.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!


Kiinnostuitko? Hae heti paikkaa oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät innosta työskennellä siivoojana.Jos kaipaat tarkempaa tietoa haettavasta paikasta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Voit myös tsekata Youtubesta, mitä aiempi kesähessumme on ollut mieltä kesätöistä L&T:llä: https://www.youtube.com/playlist?list=PLkrsmFBeeCD-RbQY6T9bmVHLV_TLf8M6r .

 

P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!