Kesätyöntekijöitä siivoukseen Tuuriin
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kesätyöpaikat, ja siivouksen osalta haut pyörähtävät käyntiin nyt! Vakituisten siivoojiemme kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme

 

KESÄSIIVOOJIA TUURIIN!

 

Tämä kohde ympäristöineen tarjoaa varmasti unohtumattoman kesätyökokemuksen:  Alueella pyörii koko kesän ajan mieleenpainuvia tapahtumia ja nyt sinulla on mahdollisuus olla osana sitä mieletöntä fiilistä.  Tämä ympäristö loistaa kilpaa auringon kanssa kesäaikaan, eikä tällaista kesätyömahdollisuutta ole missään muualla! Liity siis meidän jengiin kesäksi ja pääset olemaan osana suurempaa elämystä.  Työsi tarkoituksena on huolehtia asiakkaamme Tuurin kyläkaupan ja Hotelli Onnentähden tilojen viihtyvyydestä. Työhösi voi siis sisältyä muun muassa imurointia, lattioiden ja tasojen pesua, vahauksia sekä sosiaali- ja wc-tilojen ylläpitosiivousta. 

 

Kesätöitä on tarjolla koko kesän ajan eripituisissa ajanjaksoissa – voit siis itse vaikuttaa, työskenteletkö meillä koko kesän tai vain osan siitä. Työvuorot sijoittuvat lähinnä arkipäiville, jolloin työpäivä alkaa useimmiten klo 6-9 välillä. Kohteissa työskennellään kuitenkin myös ilta- ja viikonloppuvuoroissa, eli kerrothan hakemuksessasi, milloin sinä olisit käytettävissä.  Työtä on mahdollisuus tehdä yksin, pareittain tai tiimissä - tässä olisi pesti, jossa pääset itse joustavasti vaikuttamaan miten, milloin ja kuinka paljon töitä teet!

 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Sinulta ei positiivista asennetta puutu ja erinomainen asiakaspalvelu onkin sinulle itsestäänselvyys. Siivoustyössä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta, eli myös työn ja liikunnan yhdistäminen sujuu sutjakkaasti. Työympäristö on vilkas ja tapahtumarikas, joten toivomme että viihdyt ihmishulinassa. 

 

L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Muistathan myös, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa tai mahdollisesti jo heti syksyllä kesätyöjakson jälkeen! 

 

Järjestämme kesätyöntekijöillemme kuukausittaisia lyhyitä (virtuaalisia) tietoiskutapaamisia eli Kesäduunivartteja, joissa saat parhaat vinkit kesätyön aloittamiseen sekä saat mahdollisuuden tutustua muihin kesätyöntekijöihin. Kesäduunivartti-tapaamiset ovat vapaaehtoisia, eivätkä korvaa perehdytystä, joka toteutetaan kesätyösi alkaessa. Koulutamme myös esihenkilöitämme kesätöiden näkökulmasta, jotta sinun kesätyökokemuksestasi tulisi mukava!

 

Olisiko tässä etsimäsi kesätyö? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme kesätyöhakemuksia pitkin kevättä, ja kutsumme hakijoita haastatteluun maalis-toukokuun aikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449643
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja (offre35258518.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Alavus, Ähtäri, Peräseinäjoki, Jalasjärvi, Virrat, Tuuri