Kesätyöntekijöitä siivoukseen, Pieksämäki
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Hei kaveri - meillä on tarjolla aurinkokunnan antoisimmat kesätyöpaikat, ja siivouksen osalta haut pyörähtävät käyntiin nyt! Vakituisten siivoojiemme kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Etsimme

 

KESÄSIIVOOJIA PIEKSÄMÄELLE!

 

Nyt on mahtava tilaisuus liittyä meidän joukkoon kesäksi, jonka jälkeen hyvin hoidettu kesätyöjakso mahdollistaa töiden jatkumisen syksystä eteenpäin! Tule tekemään töitä hyvässä porukassa Pieksämäelle, jossa esimies organisoi ja kehittää toimintaa lämminhenkisellä otteella eteenpäin.

 

Työsi tarkoituksena on huolehtia asiakkaidemme tilojen viihtyvyydestä. Siivouskohteet vaihtelevat, jolloin töitä on tarjolla niin toimistoissa, myymälöissä, rapputiloissa kuin laitoskohteissakin. Työhösi voi siis sisältyä muun muassa imurointia, lattioiden ja tasojen pesua, vahauksia sekä sosiaali- ja wc-tilojen ylläpitosiivousta. Meiltä löytyy varmasti jokaiselle mieluinen työympäristö!

 

Kesätöitä on tarjolla koko kesän ajan eripituisissa ajanjaksoissa – voit siis itse vaikuttaa, työskenteletkö meillä koko kesän tai vain osan siitä. Työvuorot sijoittuvat lähinnä arkipäiville, jolloin työpäivä alkaa useimmiten klo 6-9 välillä. Kohteissa työskennellään kuitenkin myös ilta- ja viikonloppuvuoroissa, eli kerrothan hakemuksessasi, milloin sinä olisit käytettävissä. 

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Sinulta ei positiivista asennetta puutu ja erinomainen asiakaspalvelu onkin sinulle itsestäänselvyys. Siivoustyössä täyttyvät huomaamatta 10 000 askelta, eli myös työn ja liikunnan yhdistäminen sujuu sutjakkaasti.

 

L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Muistathan myös, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa tai mahdollisesti jo heti syksyllä kesätyöjakson jälkeen! 

 

Järjestämme kesätyöntekijöillemme kuukausittaisia lyhyitä (virtuaalisia) tietoiskutapaamisia eli Kesäduunivartteja, joissa saat parhaat vinkit kesätyön aloittamiseen sekä saat mahdollisuuden tutustua muihin kesätyöntekijöihin. Kesäduunivartti-tapaamiset ovat vapaaehtoisia, eivätkä korvaa perehdytystä, joka toteutetaan kesätyösi alkaessa. Koulutamme myös esihenkilöitämme kesätöiden näkökulmasta, jotta sinun kesätyökokemuksestasi tulisi mukava!

 

Olisiko tässä etsimäsi kesätyö? Kerro meille lisää itsestäsi ja hae kesätyöpaikkaa mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Käsittelemme kesätyöhakemuksia pitkin kevättä, ja kutsumme hakijoita haastatteluun maalis-toukokuun aikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, voit osoittaa kysymyksesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449655
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja (offre35261906.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Pieksämäki, Varkaus, Vaalijala, Suonenjoki, Hankaslami, Juva, Kangasniemi