Kesätyöntekijöitä siivoukseen Hyvinkään alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

L&T tarjoaa tänäkin vuonna yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea! Siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin N-Y-T! Kuljetko kenties kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Meillä siitä maksetaan – tule meille tienaamaan! Etsimme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

KESÄSIIVOOJIA Hyvinkään alueelle

 

Tarjoamme siivoustöitä erilaisissa asiakaskohteissamme toimistoista-terveyskeskuksiin ja sekä tuotantotiloista- ja kahviloihin.Tehtävänä on huolehtia toimitilojen siisteydestä, mutta tärkeä osa työtä on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Työaika riippuu kohteesta, mutta siivoojan työpäivä alkaa aikaisimmillaan klo 6.00 ja myöhäisin lopetusaika on klo. 22.00. Työt painottuvat kuitenkin pääosin aamuvuoroihin. Illat ja viikonloput olet useimmiten vapaalla! 

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona olisi toivottua, sillä kohteet ovat tason haastavampia. Suurin osa kohteista ei sovellu alaikäiselle turvallisuussyistä ja loput kohteet vaativat ajokortin. Tästä syystä emme voi palka tehtävään ala-ikäisiä. 

 

Pidämme sinusta huolen ja tarjoamme sinulle  

vastuullisen työnantajan yli 100-vuoden kokemuksella. Meillä tehdään töitä paremman huomisen puolesta! Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!!

 

Haluatko sinäkin osaksi kiertotaloutta meidän kesätyöntekijänä?

Jos mielenkiintosi heräsi, hae kesätyöpaikkaa oheisen hakulinkin kautta! Täytähän hakemuksen huolellisesti, jotta osaamme löytää juuri sinulle sopivia kesätöitä. Kerro kokemuksestasi, käytettävyydestä ja milloin voit aloittaa. Ilmoitathan hakemuksessasi jo etukäteen, mikäli olet suunnitellut kesälomia.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää! Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1361459
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytointitiimi (offre33090587.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Hyvinkää