Kesätyöntekijöitä siivoukseen Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2020

L&T tarjoaa tänäkin vuonna yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea! Siivouksen kesärekryt pyörähtävät käyntiin N-Y-T! Kuljetko kenties kotonakin imuri kainalossa ja pölyhuiska kädessä? Meillä siitä maksetaan – tule meille tienaamaan! Etsimme kesälomien tuuraajiksi reippaita ja ennakkoluulottomia

 

SIIVOOJIA Helsingin alueelle

 

Kohteet sijaitsevat mainioiden kulkuyhteyksien varrella mm. Pasilassa, Vallilassa ja Käpylässä. Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Töitä on tarjolla vaihtelevissa asiakaskohteissamme toimistoista-konferenssitiloihin, sekä tuotantolaitoksiin. Siivouksen yleiseen työnkuvaan kuuluu mm. lattioiden pesu, mattojen imurointi, tiskikoneen täyttö ja tyhjennys, pölyjen pyyhkiminen,  sekä roskiksien tyhjennys. Joissain kohteissa kruisaillaan myös siivouskoneilla.

 

Työajat riippuvat kohteesta, mutta tyypillisesti siivoojan työt alkavat kukonlaulun aikaan noin. klo. 6.00 eteenpäin. Töitä on tarjolla erilaisissa työvuoroissa lähinnä arkiaamuisin. töitä on niin osa-aikaisille, kuin kokoaikaisille. Kerrothan siis hakemuksessasi, milloin sinä olisit käytettävissämme ja mikä työntyyppi sinulle sopii! Aiomme viestiä rekrytointiprosessin vaiheesta ja tulevista haastatteluista hakuaikana.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Edellytämme kesätyöntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja itseohjautuvuutta. Aikaisempi työkokemus siivoustöistä muuallakin kuin kotona on toki plussaa, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee - kaiken muun me voimme perehdyttää! Joissain kohteissa saatat kohdata asiakkaita, joten arvostamme myös aiempaa asiakaspalvelukokemusta.

 

Pidämme sinusta huolen ja tarjoamme sinulle  

vastuullisen työnantajan yli 100-vuoden kokemuksella. Meillä tehdään töitä paremman huomisen puolesta! Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan kesätyön osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Haluamme tukea tulevaisuuden urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Muistathan siis, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa!

 

Haluatko sinäkin osaksi kiertotaloutta meidän kesätyöntekijänä?

Jos mielenkiintosi heräsi, hae kesätyöpaikkaa oheisen hakulinkin kautta! Täytähän hakemuksen huolellisesti, jotta osaamme löytää juuri sinulle sopivia kesätöitä. Kerro kokemuksestasi, käytettävyydestä ja milloin voit aloittaa. Ilmoitathan hakemuksessasi jo etukäteen, mikäli olet suunnitellut kesälomia.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Huomioithan, että emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

Voit lukea meistä lisää työnantajana tästä linkistä https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1348460
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytointitiimi (offre32725807.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Helsinki