Kesätyöntekijöitä, Siipiravintola Hook (Turku)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on tunnettu, menestyskonseptin omaava ravintola. Hook tarjoaa asiakkailleen mm. maistuvia siipiä, hampurilaisia sekä erilaisia lisukkeita.

Haemme nyt 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Turun Hook-ravintolaan!


Kesäsesongin tehtäviin kuuluu keittiön puolella ruokien esivalmistelu, kastikkeiden ja lisukkeiden valmistus sekä muut monipuoliset keittiön tehtävät. Salin puolella tehtäviin sisältyy puolestaan asiakaspalvelua, tilausten vastaanottoa, pöytiintarjoilua, tiskien hoitamista ja muita tehtäviä oman osaamisen mukaan. 

Etsimme oma-aloitteisia, reippaita ja asiakaspalvelutaitoisia tekijöitä, jotka ovat valmiita tarpeen tullen joustamaan työajoissa ja -tehtävissä. Pystyt työskentelemään paineen alla sekä yksin että tiimissä, taskustasi löytyy hygieniapassi ja sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai keittiöpuolen töistä. 

Kyseessä on alustavasti kesätyö ja tarjolla on tilanteesta riippuen sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia paikkoja. Kesän jälkeen on kuitenkin hyvä mahdollisuus jatkaa töitä osa-aikaisesti esim. opintojen ohella! 

Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä/alkukesällä, joten ilmoitathan hakemuksessasi, mistä päivästä alkaen olet käytettävissä. Koevuoroja saattaa olla jo aikaisemminkin. Muistathan ilmoittaa myös, oletko kiinnostunut keittiön vai salipuolen työtehtävistä!

Haluatko viettää kesän loistavassa työporukassa? Lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1287

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Tiia Pösöltä arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551992
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Pösö (tiia.poso (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 0447404504
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi