Kesätyöntekijöitä, Siipiravintola Hook (Turku)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on trendikäs, menestyskonseptin omaava siipiravintola. Haemme nyt asiakkaamme Turun ravintolaan reippaita ja työstään kiinnostuneita

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ 2019.

Hook tarjoaa asiakkailleen mm. maistuvia siipiä, hampurilaisia sekä erilaisia lisukkeita. Kesäsesongin tehtäviin kuuluvat ruuan esivalmistelu, kastikkeiden ja lisukkeiden valmistus sekä muut keittiön tehtävät. Pystyt työskentelemään paineen alla sekä yksin että yhdessä ja omistat hygieniapassin sekä kokemusta kokin tehtävistä. Etsimme iloisia ja oma-aloitteisia henkilöitä, jotka ovat valmiita tarpeen tullen myös joustamaan työajoissa ja työtehtävissä.

Kysessä on osa-aikainen kesätyö, mutta työt jatkuvat mahdollisesti myös kesän jälkeen. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä.

Muista ilmoittaa myös oletko kiinnostunut keittiön vai salipuolen työtehtävistä!

Mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työpaikasta, laita viipymättä hakemuksesi ansioluettelon kera tulemaan!

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254210
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 21.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tiia Hietikko (tiia.hietikko (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4500
  • Sijainti: Turku