Kesätyöntekijöitä, Siipiravintola Hook (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on trendikäs, menestyskonseptin omaava siipiravintola joka tarjoaa asiakkailleen mm. maistuvia siipiä, hampurilaisia sekä erilaisia lisukkeita. Haemme nyt asiakkaamme Tampereen ravintolaan reippaita ja työstään kiinnostuneita

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ.

Kesäsesongin tehtäviin kuuluvat keittiön puolella ruuan esivalmistelu, kastikkeiden ja lisukkeiden valmistus sekä muut keittiön tehtävät. Salin puolella otetaan vastaan tilauksia, viedään annoksia pöytiin, hoidetaan tiskiä ja autetaan oman osaamisen mukaan.

Etsimme iloisia ja oma-aloitteisia henkilöitä, jotka ovat valmiita tarpeen tullen myös joustamaan työajoissa ja työtehtävissä. Pystyt työskentelemään paineen alla sekä yksin että tiimissä, omistat hygieniapassin ja sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta. 

Kysessä on alustavasti kesätyö ja tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia paikkoja, mutta kesän jälkeen on mahdollista jatkaa töitä osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella. Palkkaus on työehtosopimuksen mukainen. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukeväästä/alkukesästä, joten ilmoitathan hakemuksessasi, mistä päivästä alkaen olet käytettävissä. Harjoitusvuoroja saattaa olla jo kevään aikana. Muista ilmoittaa myös oletko kiinnostunut keittiön vai salipuolen työtehtävistä!

Mikäli hektinen työtahti ja loistava työporukka kiinnostavat, laita viipymättä hakemuksesi ansioluettelon kera tulemaan osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=358! Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot