(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä, Siipiravintola Hook Tampere
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on trendikäs, menestyskonseptin omaava siipiravintola. Haemme nyt asiakkaamme Tampereen ravintolaan reippaita ja työstään kiinnostuneita

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ 2019.

Hook tarjoaa asiakkailleen mm. maistuvia siipiä, hampurilaisia sekä erilaisia lisukkeita. Kesäsesongin tehtäviin kuuluvat ruuan esivalmistelu, kastikkeiden ja lisukkeiden valmistus sekä muut keittiön tehtävät. Pystyt työskentelemään paineen alla sekä yksin että yhdessä ja omistat hygieniapassin sekä kokemusta kokin tehtävistä. Etsimme iloisia ja oma-aloitteisia henkilöitä, jotka ovat valmiita tarpeen tullen myös joustamaan työajoissa ja työtehtävissä.

Kysessä on määräaikainen kesätyö ja tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia paikkoja. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukeväästä/alkukesästä, joten ilmoitathan hakemuksessasi, mistä päivästä alkaen olet käytettävissä. Harjoitusvuoroja saattaa olla jo kevättalven aikana.

Muista ilmoittaa myös oletko kiinnostunut keittiön vai salipuolen työtehtävistä!

Mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta työpaikasta, laita viipymättä hakemuksesi ansioluettelon kera tulemaan oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä HR-koordinaattori Tiia Hietikolta, p. 044 740 4500.