(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Shell Helmisimpukka Laitilaan
Restel Liikenneasemat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haluatko työllistyä asiakaspalvelun ammattilaisten iloiseen joukkoon Shell Helmisimpukka Laitilaan kesäksi 2020?

Joskus nuorena (tai miksei vähän vanhempanakin) tuntuu välillä siltä, että on hankalaa päästää töihin, sillä kokemusta juurikaan ennestään ole. Miten saada se oma unelmaduuni, jos CV ammottaa tyhjyyttään?

Miltäpä kuulostasi mahdollisuus, jos yhtäkkiä saisitkin roppakaupalla kokemusta niin asiakaspalvelusta, kaupan alalta, ravintolasta kuin kahvilatyöntekijänkin hommista? Eikö olisikin loistavaa, jos ansioluettelossasi olisi liuta monipuolista osaamista?

On nimittäin olemassa duuni, jossa työntekijän osaamistankki laitetaan aivan piripintaan. Shell Helmisimpukka etsii nyt kesäksi tekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin kesäkuun alusta elokuun loppuun. Työtunteja on tarjolla vähintään 73h/ 3vk. Helmisimpukka on auki ympäri vuorokauden, joten voidaksesi työskennellä kaikkina vuorokauden aikoina, tulee sinun olla 18-vuotias. Sinulla on mahdollisuus jatkaa keikkailua asemalla myös kesän jälkeen!

Helmisimpukka -liikenneravintolassa pääset tekemään monipuolisesti hommia aina asiakaspalvelusta tiskaukseen ja keittiön puolen tehtäviin. Kaikista tärkein ominaisuutesi on hyvä ja avoin asenteesi sekä halusi oppia uusia asioita. Aikaisempaa vastaavaa kokemusta sinulta ei vaadita!

Mikäli etsit itsellesi kesätyötä, jossa pääset kartuttamaan osaamispankkiasi ja sinulla on aito halu palvella asiakkaita hymyssä suin, tässä voi olla työpaikka juuri sinulle. Liikenneasemalla on ajoittain kiire, mutta hyvällä meinigillä ja yhteistyöllä päivästä kuin päivästä selvitään can do -asenteella.

Jätäthän hakemuksesi Baronan rekrytointijärjestelmän kautta, jotta pääsemme tutustumaan sinuun paremmin. Jos jokin jäi mietityttämään, voit soittaa Baronan Meijulle arkena toimistoaikoina numeroon 050 505 6687.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä.