(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Säkylään: Ulkoaluetyöntekijä haussa!
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄÄ ulkoaluetyöntekijän tehtävään asiakaskohteeseemme Säkylään.

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut vastaa monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin varmistaen kiinteistöjen laadukkaan toiminnan ja hyvät käyttöolosuhteet. Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli asiakaskohteen jätteenkäsittelyssä. Tehtäviisi kuuluu mm. tuotantotilojen jätehuoneiden jätteen siirtäminen käsittelylaitureille.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa seuraavat asiat: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Näiden lisäksi eduksesi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta kiinteistönhuollon tehtävistä. Tehtävän suorittaminen edellyttää 18 vuoden ikää, trukkikorttia ja trukinajotaitoa.


Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 29.2.2020 osoitteessa www.iss.fi  Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Jos joku jäi mietityttämään niin ole yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi. Me vastaamme ja autamme mielellämme.


Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältäISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.