(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä sähköprojektinhoitotehtäviin pääkaupunkiseudulle
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2020
Aren kesätyöhaku on auki

Haemme nyt kesätyöntekijöitä sähköprojektinhoitotehtäviin pääkaupunkiseudulle

Jotta kesätyökokemus olisi molemmin puolin antoisa, toivomme hakijoilta:
• Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
Vähintään kahden vuoden sähköinsinöörin opintoja.

• Reipasta ja omatoimista työotetta ja halua oppia uutta
Arella työskennellään yksin ja porukassa, eikä työkaveria jätetä pulaan.

• Yhteistyötaitoja
Meillä on nollatoleranssi kiusaamiselle ja syrjinnälle.

Kuulostaako hyvältä? Jatka lukemista!

Are kesätyöpaikkana

Olemme yli satavuotias kotimainen perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Meillä ei tarvitse onnistua yksin, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa.

Meillä pääset tekemään kesätöitä talotekniikka-alan osaavien ammattilaisten opastuksessa ja hankkimaan käytännön työelämätaitoja mukavassa työporukassa. Työskentelet pääkaupunkiseudun toimitilarakentamisen sähköyksikössä, jossa olemme mukana Suomen suurimmissa toimitilarakentamisen ja infrarakentamisen hankkeissa. Toimit apuna sähköprojektien toteutuksessa. Tehtäviin kuuluvat toimitilaprojektien avustavat tehtävät, kuten materiaalihankinnat, itselle luovutukset, sekä muutostyölaskenta. Kesän työkohde voi olla esim. metroaseman rakennustyömaalla tai toimistokohteen rakennustyömaalla.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa, jossa sitoudumme noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita ja tarjoamaan opiskelijoille onnistuneet harjoittelukokemukset. Lisäksi tarjoamme työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen ja monipuoliset henkilöstöedut.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja kestävät kesän 2020 ajan.

Kyllä, haluan Arelle kesätöihin

Hyvä juttu - odotamme hakemustasi! Tartu siis tuumasta toimeen ja siirry täyttämään hakulomake. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 29.3.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

yksikönpäällikkö
Ville Vilska
040 300 5719, tai
ville.vilska@are.fi