Kesätyöntekijöitä sähkölaitteiden kokoonpanoon
Eaton

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Eaton on energianhallintayhtiö, joka pyrkii parantamaan ihmisten elämää ja ympäristöä energianhallintateknologioilla ja -palveluilla. Suomessa Eatonin toiminta keskittyy sähköratkaisuihin, jotka mahdollistavat sähkön tehokkaamman käytön sekä sähkön varastoinnin ja lisääntyvän määrän uusiutuvaa sähköä verkossa. Eatonilla panostamme työntekijöidemme kehitykseen ja kasvuun, ja liiketoiminnassa meitä ohjaavat korkeat eettiset vaatimukset sekä meidän Doing Business Right -ajattelu. Eatonilla sinua odottavat kannustavat työkaverit, merkityksellinen työ sekä monet mahdollisuudet tulevalle uralle.

Eatonin UPS –laitteita valmistava tehdas on oiva paikka elektroniikasta tai sähkövoimasta kiinnostuneelle insinööriopiskelijalle suorittaa ns. haalari- eli työympäristöharjoittelu. Eatonin tehtaalla valmistellaan ja viimeistellään eri kokoluokan UPS –laitteita (8 -1200kva) hyvin moniin tarkoituksiin, laivoista kaivoteollisuuteen ja konesaleihin. Kokoonpanotyössä pääset tutustumaan huippuluokan tehtaaseen, jota johdetaan lean –periaatteiden mukaan sekä tietenkin itse UPS –laitteisiin ja niiden tekniikkaan. Monet nykyisistä työntekijöistämme ovat aikoinaan aloittaneet meillä kokoonpanoharjoittelusta.

Tuotantoharjoitteluun sisältyy kokoonpano-, konfigurointi-, sekä koestustehtäviä. Tehtävän tarkka sisältö sovitaan erikseen.

Mitä haemme:

  • Kandidaatti –vaiheessa olevia sähkö- tai elektroniikkainsinöörejä (amk tai korkeakoulu)
  • Henkilöitä, joilla on jo mahdollisesti aiempaa kokemusta elektroniikka-alan kokoonpanotehtävistä
  • Oma-aloitteisia ja tarkkoja henkilöitä, joita kiinnostaa tuotteen korkea laatu
  • Kykyä ja halua tuoda esille omia näkemyksiä sekä omaa työtä koskevia kehityskohtia

Kesäharjoittelu Eatonilla tarjoaa mahdollisuuden kokea globaalin yrityksen toiminnan sekä tutustua tarkemmin UPS –laitteiden teknologiaan, kehitykseen ja tulevaisuuden trendeihin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot