(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä S-Herkkukeittiöön
S-Herkkukeittiö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Hae osaksi S-Herkkukeittiön tiimiä kesäksi 2019!

Haemme kesätyöntekijöitä S-HERKKUKEITTIÖÖN Vantaan Viinikkalaan loistavien liikenneyhteyksien varrelle.

S-Herkkukeittiön keittiötyöntekijän tehtävässä pääset näkemään ja kokemaan, miten suuren luokan ruokasatsit syntyvät. Työn kuvaasi kuuluu suurien ruokamäärien valmistus ja pakkaus sekä kylmän että lämpimän keittiön tuotteiden osalta. Valmiita ruokatuotteita pääset ihailemaan esimerkiksi uuden Food Market Herkun Meals ja Bites -osastolla.

Haemme työhön tyyppejä, jotka työskentelevät ripeästi ja ovat hyviä noudattamaan ohjeistuksia sekä Herkkukeittiön hygieniastandardeja. S-Herkkukeittöstä saat oman univormun, jonka laitat päällesi työvuoron aluksi. Aiempi keittiöalan työkokemus/koulutus tuo sinulle suuren edun tähän tehtävään mutta erityisen tärkeää on loistava asenne ja halu oppia uutta.

Huomaathan, että edellytämme työssä täysi-ikäisyyttä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta sekä mahdollisuutta työskennellä joustavasti koko kesän ajan niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin. Työt tulevat sijoittumaan klo 6-20 välille. Töitä on toukokuun alusta aina syyskuun loppuun saakka ja töitä on tarjolla vähintään 67,5h/3vkoa. Palkkaus Kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisääthän työ- ja opiskelutodistukset hakemuksen liitteeksi

Kesän kuumin kesätyö S-Herkkukeittiössä odottaa juuri sinua - jätä hakemuksesi jo tänään!