(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä ruokapalvelutehtäviin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2019

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta ja yhdistää samalla kesän, työn sekä lomailun? Toivotko voivasi jatkaa työskentelyä joustavasti vielä syksyllä? Meillä se onnistuu! Etsimme iloisia, reippaita ja aktiivisia kesätyöntekijöitä. Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ RUOKAPALVELUTEHTÄVIIN Ouluun ja lähialueille.

Asiakkaamme toimivat ravintola- ja kiinteistöpalvelualalla. Kohteesta riippuen työtehtäväsi on huolehtia keittiön operatiivisesta toiminnasta aina ruoan esillelaitoista astiahuoltoon. Osassa työkohteissa työskennellään itsenäisesti ja isommissa kohteissa muiden kanssa. Työkohteita on useita, kohteen ja sijainnin suhteen voit esittää toiveita. Töitä on tarjolla esimerkiksi Oulussa, Haukiputaalla ja Kiimingissä. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti arkisin klo 6-18 välillä, mutta myös iltavuorot ja viikonloput ovat mahdollisia. Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia töitä toiveidesi mukaan.  

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Arvostamme aiempaa työkokemusta ruokapalvelutehtävistä ja sopivasta koulutuksesta (esim. catering-alan perustutkinto) on sinulle etua. Aikaisempi työkokemuksesi, koulutuksesi sekä osaaminen vaikuttavat siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Asiakaspalvelutilanteissa tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa. Tehtävän luonteen vuoksi valituilta henkilöiltä edellytämme hygieniapassia ja salmonellatodistusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua ruokapalvelualaan ja kauttamme sinulla on halutessasi myös mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi. Lisäksi tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtävään.

Täytä hakemuksesi viimeistään 30.6.2019. Voit liittää mukaan myös CV:si. Käymme hakemuksia läpi koko hakuajan ja paikkoja täytetään kesän loppuun asti. Ilmoitathan hakemuksessasi selkeästi, millä aikavälillä olet käytettävissä. Tsemppiä kesätyön hakuun!


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Seuraa meitä somessa ja saat ensimmäisenä tiedon uusista työpaikoista & hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun @personalhusetfinland