(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä ruokapalvelutehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Oulun seudulle ravintola-alan tehtäviin erilaisiin asiakaskohteisiimme.

ISS:n ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Yleisimpiä kesätyötehtäviä ruokailupalveluissa ovat suurtalouskokki, edustuskokki, ravitsemistyöntekijä, kahvilatarjoilija, edustustarjoilija ja kassatarjoilija. Työaika on arkisin klo 6-16 välillä ja kesätyöt sijoittuvat touko-elokuun välille.

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämmekin kaikilta kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch". Haluat nähdä, miten arki pyörii henkilöstöravintoloissa ja olet kiinnostunut selvittämään kohteesi toimintatavat. Saatat olla opinnoissasi jo loppusuoralla tai hakemassa ensimmäistä kesätyöpaikkaasi.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 15.3.2018 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä ja millä alueella voit työskennellä sekä mahdolliset toiveet työvuorojen suhteen. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

ISS Palvelut on jo kahdeksatta kertaa mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää mm. hyvän kesätyön periaatteista www.kesaduuni.org.