Kesätyöntekijöitä Rinnekodin lastensuojeluun, lasten pienryhmäasumiseen ja tilapäishoitoon
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Rinnekodin lapsi- ja perhepalveluihin Espooseen ja Helsinkiin

Haemme nyt kesätyöntekijöitä varmistamaan lasten ja nuorten turvallisen arjen toteutumisen. Lasten ja nuorten kanssa jokainen päivä on erilainen, mutta aina yhtä tärkeä ja merkityksellinen. Ohjaajana tuet ja ohjaat lapsia ja nuoria erilaisissa päivittäisissä toiminnoissa ja askareissa. Olet mukana luomassa arkeen rakenteita, joiden sisällä lapsen ja nuoren on hyvä olla.

Tule tekemään innostavaa työtä kanssamme! Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen kehitysvamma-alan toimija ja osa Diakonissalaitosta. Rinnekodissa työskentelee yli 1100 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Lapsi- ja perhepalvelumme tarjoavat monipuolisia palveluja erityislapsille ja -nuorille sekä heidän perheidensä tueksi. Lasten asumisen yksiköt Espoon Lakistossa, Helsingin Pitäjänmäessä ja Espoon Matinkylässä ovat erikoistuneet lastensuojeluun, nuorten asumisharjoitteluun, lasten pitkäaikaiseen asumiseen, tilapäishoitoon sekä tutkimus- ja kuntoutusjaksoihin.

Tarjoamme
- mielekkään työn ja kannustavan työyhteisön
- hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia uutta
- ammattitaitoiset kollegat ja esimiehen tueksesi
- kilpailukykyisen palkkauksen
- kattavan työterveyshuollon
- mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti
- sote-alan opintoja, joista vähintään 2/3 on suoritettu TAI jo suoritettua sote-alan tutkintoa, esim. lähihoitaja (osaamisalasi voi olla esim. vammaistyö, ikääntyneet, mielenterveys- ja päihdetyö, lapset ja nuoret tai sairaanhoito), sosionomi, sairaanhoitaja tai toimintaterapeutti Valvira-rekisteröinteineen
- vähintään 18 vuoden ikää
- kokemusta erityistarpeisten lasten ja nuorten kanssa toimimisesta
- reipasta asennetta ja valmiutta kohdata erilaisia tilanteita
- valmiutta kolmivuorotyöhön

Kerrothan hakemuksessasi suorittamiesi opintopisteiden määrän. Työsuhde ajoittuu aikavälille 2.5. – 30.9.20, ja työsuhteen pituus on erikseen sovittavissa. Osassa tehtäviä on mahdollista jatkaa toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Olemme savuton työyhteisö. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluasiantuntija Sini Lindell, puh. 040 596 1810, sini.lindell at rinnekoti.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352953
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa palveluasiantuntija Sini Lindell, puh. 040 596 1810, sini.lindell at rinnekoti.fi.