Kesätyöntekijöitä Rinnekodin lapsi- ja perhepalveluihin hoidollisiin yksiköihin Hiialaan ja Pikkurinteeseen
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ Rinnekodin lapsi- ja perhepalveluihin hoidollisiin yksiköihin Hiialaan ja Pikkurinteeseen

Haemme nyt kesätyöntekijöitä varmistamaan hoidollisten lasten ja nuorten turvallisen arjen toteutumisen pitkäaikais- ja tilapäishoidossa. Lasten ja nuorten kanssa jokainen päivä on erilainen, mutta aina yhtä tärkeä ja merkityksellinen. Ohjaajana olet mukana varmistamassa, että meillä pitkäaikaisesti tai tilapäisesti asuvat lapset saavat tarvittavan hoidon, ohjauksen ja tuen, jotta heidän on hyvä olla.

Tule tekemään innostavaa työtä kanssamme! Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen kehitysvamma-alan toimija ja osa Diakonissalaitosta. Rinnekodissa työskentelee yli 1100 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Lapsi- ja perhepalvelumme tarjoavat monipuolisia palveluja erityislapsille ja -nuorille sekä heidän perheidensä tueksi. Hiiala ja Pikkurinne sijaitsevat Espoon Lakistossa ja tarjoavat korkealaatuista pitkäaikaisasumisen ja tilapäishoidon palvelua hoidollisille, erityistarpeisille lapsille tiiviissä yhteistyössä lasten lähipiirin kanssa.

Tarjoamme
- mielekkään työn ja kannustavan työyhteisön
- hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia uutta
- ammattitaitoiset kollegat ja esimiehen tueksesi
- kilpailukykyisen palkkauksen
- kattavan työterveyshuollon
- mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti
- sote-alan opintoja, joista vähintään 2/3 on suoritettu TAI jo suoritettua sote-alan tutkintoa, esim. lähihoitaja (osaamisalasi voi olla esim. vammaistyö, ikääntyneet, mielenterveys- ja päihdetyö, lapset ja nuoret tai sairaanhoito), sosionomi, sairaanhoitaja tai toimintaterapeutti Valvira-rekisteröinteineen
- vähintään 18 vuoden ikää
- kokemusta erityistarpeisten lasten kanssa toimimisesta
- reipasta asennetta ja valmiutta kohdata erilaisia tilanteita
- valmiutta kolmivuorotyöhön

Kerrothan hakemuksessasi suorittamiesi opintopisteiden määrän. Työsuhde ajoittuu aikavälille 2.5. – 30.9.20, ja työsuhteen pituus on erikseen sovittavissa. Osassa tehtäviä on mahdollista jatkaa toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Olemme savuton työyhteisö. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antavat yksiköiden johtajat Satu Suihkonen (Pikkurinne), puh. 050 373 6895 ja Annu Aromaa (Hiiala), puh. 040 706 3501.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352951
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antavat yksiköiden johtajat Satu Suihkonen (Pikkurinne), puh. 050 373 6895 ja Annu Aromaa (Hiiala), puh. 040 706 3501.