(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä ravintola-alan tehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018

Oletko sinä seuraava, joka liittyy kesän ajaksi ISS:n ammattilaisten joukkoon? Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle ravintola-alan tehtäviin.

ISS:n ravintolapalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ravintolapalvelumme päätuotteita ovat lounasruokailupalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. ISS Ravintolapalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun. Kesätyötehtäviä on tarjolla asiakaskohteissamme kokemuspohjan mukaan muun muassa tarjoilijana, kokkina ja erilaisissa keittiöpuolen avustavissa tehtävissä. Työvuorot ovat pääasiassa arkipäivisin päiväsaikaan, mutta tarvittaessa myös ennalta sovitusti viikonloppuisin.

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämmekin kaikilta kesätyöntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch". Arvostamme aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta ja/tai alan opintoja ammattikoulussa tai ammattikorkeakoulussa. Osa tehtävistämme vaatii 18 vuoden iän ja nuhteettoman taustan.

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.3.2018 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. Muista merkitä hakemukseesi mille ajanjaksolle haet töitä ja millä alueella voit työskennellä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -