Kesätyöntekijöitä ravintola-alalle (Helsinki)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Etsimme nyt ravintola-alan asiakkaallemme Helsinkiin reippaita ja aktiivisia

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ!


Kesäsesongin tehtäviin kuuluvat keittiön puolella ruokien esivalmistelu, kastikkeiden ja lisukkeiden valmistus sekä muut monipuoliset keittiön tehtävät. Salin puolella tehtäviin sisältyy puolestaan asiakaspalvelua, tilausten vastaanottoa, pöytiintarjoilua, tiskien hoitamista ja muita tehtäviä oman osaamisen mukaan. 

Etsimme oma-aloitteisia, reippaita ja asiakaspalvelutaitoisia tekijöitä, jotka ovat valmiita tarpeen tullen joustamaan työajoissa ja -tehtävissä. Pystyt työskentelemään paineen alla sekä yksin että tiimissä, taskustasi löytyy hygieniapassi ja sinulla on jo kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai keittiöpuolen töistä. 

Kysessä on alustavasti kesätyö ja tarjolla on tilanteesta riippuen sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia paikkoja. Kesän jälkeen on kuitenkin hyvä mahdollisuus jatkaa töitä osa-aikaisesti esim. opintojen ohella! Palkkaus on ravintola-alan työehtosopimuksen mukainen. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukeväästä/alkukesästä, joten ilmoitathan hakemuksessasi, mistä päivästä alkaen olet käytettävissä. Koevuoroja saattaa olla jo kevään aikana. Muistathan ilmoittaa myös, oletko kiinnostunut keittiön vai salipuolen työtehtävistä!

Haluatko viettää kesän loistavassa työporukassa eikä hektinen työtahti pelota? Lähetä hakemuksesi CV:n kera alla olevan linkin kautta jo tänään! Haastattelu aloitetaan jo hakuajalla. 

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=699 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4504.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot