Kesätyöntekijöitä ratkaisusuunnitteluun
Telia Finland

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin ratkaisusuunnitteluun ja vietä elämäsi kesä Telialla!

 

Nimeni on Raija Salonen ja vastaan Telialla Customer Channels /  Enterprise Services yksikössä Services Design & Implementation -osastomme ratkaisusuunnittelusta yhdessä kollegoideni kanssa. Ratkaisusuunnittelussamme on huippuosaajia ja meitä kaikkia yhdistää tekemisen into.

Etsimme nyt yhdessä uusia tiimipelaajia joukkoomme Tampereelle ja Helsinkiin vastaamaan asiakasratkaisujen suunnittelusta yritysasiakkaillemme.

 

Kesätyöpäiväsi

Työpäivät (37,5h/vko) ajoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välille. Päivän aikana suunnittelet yritysasiakkaiden tietoliikenne- ja/tai viestintäratkaisuja. Tehtävät sisältävät asiakasrajapinnassa tapahtuvaa työskentelyä ja tehtäväkenttä tarkentuu osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella. Työskentely on itsenäistä ja tiimityötä nopeatahtisessa ja monipuolisessa työympäristössä.

 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia yritysasiakkaiden teknisten ratkaisujen parissa. Pääset näköalapaikalle ratkaisusuunnittelun ytimeen mielenkiintoisessa ympäristössä ja kartutat arvokasta osaamista tulevaa varten. Meillä on lisäksi työkalut ja -tavat joustavaan työaikaan, jos on esim. tarve tehdä opintoja työn ohessa.

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi taidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Lisäksi pääset hiomaan vuorovaikutustaitojasi. Meillä on tunnetusti erinomainen henki talossa ja kesätyöntekijöistä hitsautuu usein tiivis ystäväporukka, jotka tapaavat toisiaan vuosienkin jälkeen. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen tai tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin.

 

Kesätyöpaikka sopii erityisesti henkilölle, joka

 • Vähintään 18 vuoden ikä
 • Opiskelee teknisen alan opintoja (AMK / Yliopisto)
 • On kiinnostunut työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa
 • Janoaa uuden oppimista ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
 • Hallitsee kokonaisuuksia
 • Uskaltaa tarttua tuumasta toimeen niin itsenäisesti kuin osana tiimiäkin
 • On kiinnostunut toimialastamme
 • Kykenee sujuvasti viestimään ja toimimaan eri sidosryhmien kanssa (niin suomeksi kuin englanniksi)
 • Osaa hyödyntää ohjelmisto-osaamistaan

 

Kiinnostuitko? Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 02.02.2021 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soitella minulle ja kysyä lisää tehtävästä: Raija Salonen p. 040 302 3032 arkisin klo 11-12 tai klo 15-16, sähköpostilla raija.salonen@teliacompany.com.
 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1413283
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Tampere