Kesätyöntekijöitä Rakennusalan tehtäviin
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Hei sinä asiakaslähtöinen ja hyvän asenteen omaava tekijä, tule meille viettämään kesäsi duunISSa!


Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan tehtäviin KUOPIOON.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV- ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.


Yleisimpiä kesätyötehtäviä ovat avustavat rakennusalan tehtävät kokeneemman työntekijän seurassa. Etsimme myös jo kokemusta omaavia, itsenäiseen työhön pystyviä ammattimiehiä. Työ on kokopäivä työtä ja työaika sijoittuu pääosin arkipäiviin klo 7 – 15:30, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sillä työvuoroja voi olla myös ennalta sovitusti viikonloppuisin. Työt ovat määräaikaisia kesälomien sijaisuuksia, jotka sijoittuvat touko - syyskuulle. Määräaikaisuuden pituudesta sovitaan erikseen.


Ole rohkeasti oma itsesi ja kerro meille toiveistasi sekä osaamisestasi hakemuksessasi. Tärkeintä on ennen kaikkea asenteesi ja asiakaslähtöisyysAsenne meillä tarkoittaa halua oppia, aktiivisuutta sekä rohkeutta kysyä neuvoa, asiakaslähtöisyys taas halua vastata asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta palvelua tuottaen. Kaikkiin tehtäviin katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen rakennusalan tehtävistä, Rakennusalan perus- tai ammattitutkinnon, ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin. Edellytämme tehtävään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meillä ISS Palveluilla pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, meillä voit olla oma itsesi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mielenkiintoisen työn, kunnolliset työvälineet ja mukavan työyhteisön isossa kansainvälisessä konsernissa.


Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian tai viimeistään 16.5.2021 oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi.   


Kesätyö ISS Palveluilla voi olla tulevaisuutesi kannalta merkittävässä roolissa, olet sitten työuraasi vasta aloitteleva tai hieman kokeneempikin tekijä. Käy ihmeessä tutustumassa meillä uransa aloittaneiden mietteisiin siitä, minkälaista oppia ja mahdollisuuksia kesätyö ISS Palveluilla on heidän uralleen tarjonnut: https://toissa.iss.fi/artikkelit/ensimmainen-tyopaikka-on-usein-uran-tarkein
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot