(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä rakennusalan tehtäviin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Oletko kiinnostunut rakennusalan työtehtävistä? Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta ja yhdistää samalla kesän, työn ja lomailun? Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ RAKENNUSALAN TEHTÄVIIN Lahteen ja lähialueille.

Asiakkaillamme on tarjota kesätöitä erilaisissa rakennusalan tehtävissä Lahden alueella. Kesätyöt ajoittuvat pääasiassa kesä-elokuun ajalle.

Osaamisellasi, koulutuksellasi ja työkokemuksellasi voit vaikuttaa siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Rakennusalan kesätöissä pääset työskentelemään esimerkiksi saneeraus-, purku- ja uudisrakennuskohteissa rakennusaputöissä ja rakennussiivouksen parissa.

Mitä odotamme sinulta?

Aiempi kokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan toki eduksi, mutta tärkeintä meille on reipas työotteesi, positiivinen asenteesi sekä halu oppia uutta. Voimassa olevan työturvallisuuskortti sekä ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen, konsulttiemme täyden tuen sekä roppakaupalla arvokasta työkokemusta. Ehkä olet kiinnostunut jatkamaan töissä kesän jälkeenkin?

Tartu tilaisuuteen! Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.5.2019. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla, joten toimi nopeasti!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Me teemme arjestasi sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. www.personalhuset.fi