(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä rakennusalalle
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2020

Rakennukset kaipaavat kesälle 2020 uusia kesätyöntekijöitä Pirkanmaalle.

Kaipaatko monipuolista kesätyötä?

Oletko täysi-ikäinen ja sinulta löytyy työturvallisuuskortti?

Löytyykö sinulta hyvä asenne työtä kohtaan?

Jos vastasit edellisiin kyllä ja haluat päästä työskentelemään rakennusalalla, niin laita hakemusta linkin kautta tai kerro itsestäsi vapaa muotoisesti suoraan sähköpostilla.

Kesätyöt alkavat ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan.

Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-15.30.Hae kesätöitä helposti oheisen linkin kautta! Kesätyöhaku päättyy 7.6.2020, mutta haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Olemme myös mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, lisätietoa kampanjasta osoitteessa: kesaduuni.org. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Tarjolla on muun muassa rakennusaputyöntekijän, rakennustyöntekijän ja rakennussiivoojan paikkoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyökokemuksen lisäksi laadukkaat työvarusteet, kilpailukykyisen palkan sekä asiansa osaavien yhteyshenkilöiden tuen.

Linkki blogitekstiin, jossa työntekijämme Riku kertoo kesätyökokemuksestaan Barona Rakennuksella: https://careersblog.barona.fi/rakennusapumieheksi-kesaksi-rovaniemelta-helsinkiin

  • Miksi hakea kesätöihin Barona Rakennukselle?

  • Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan tekijöille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja pystymme tarjoamaan paljon mahdollisuuksia erilaisilta työmailta.

  • Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja aina ajallaan

  • Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5!

  • Tarjoamme sinulle pitkäaikaisia työmahdollisuuksia Baronalla

  • Panostamme työturvallisuuteen

  • Tarjoamme työntekijöillemme sekä varusteet, että työkalut

  • Koulutamme tarvittaessa kaikki työhön tarvittavat kortit

  • Baronan oma yhteyshenkilö auttaa sinua aina tarvittaessa

  • Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan

Hae heti oheisen hakemuslomakkeen kautta tai lähetä vapaamuotoinen viesti spostiin miina.stenberg@barona.fi ja tule meille töihin!