(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä rakennusalalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ RAKENNUSALALLE Ouluun ja lähialueille.

Asiakkaamme toimivat rakennusalalla. Heillä on tarjolla vaihtelevasti erilaisia kesätöitä sekä saneeraus- että uudisrakennuspuolella. Kesätyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan sekä kesällä että halutessasi muulloinkin.

Kesätyöntekijänä voit työskennellä mm. rakennusapulaisena tai rakennussiivoojana, mutta meillä on töitä tarjolla myös jo alalta vankkaa ammattitaitoa kartuttaneille. Työaika on yleensä arkisin klo 7–16 välillä. On hienoa, jos voit aloittaa työt jo ennen kesää ja työskennellä ainakin heinäkuun loppuun asti. Me ajattelemme, että työssä kuin työssä on kyse pohjimmiltaan asiakaspalvelusta. Ehkäpä sinullekin asiakaspalvelu on lähellä sydäntä?

Mitä sitten odotamme kesätyöntekijöiltämme? Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on toki hyötyä, mutta ajattelemme, että kesätyö on hyvä tapa vakuuttaa asenteellaan. Osaamisellasi, kielitaidollasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt.

Kesätyöntekijöillemme tarjoamme mahdollisuuden tutustua rakennusalaan ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta. Me olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle töitä muulloinkin kuin pelkästään kesän aikana, joten haluamme olla sinulle hyvä vaihtoehto sovittaa yhteen esim. työ, opiskelu ja vapaa-aika.

Olisitko sinä meidän kesätyöntekijämme? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2018. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään hakuajalla ja haastattelemme jo hyvissä ajoin.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.