(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä rakennusalalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Oletko reipas ja rivakka rakennusalan ammattilainen tai hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu vasta-alkaja vailla kesätöitä?

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ RAKENNUSALALLE Päijät-Hämeen alueelle.

Asiakkaamme toimivat rakennusalalla ja heillä on tarjolla vaihtelevasti erilaisia kesätöitä sekä saneeraus- että uudisrakennuspuolella. Kesätyöntekijänä voit työskennellä esimerkiksi rakennusapulaisena tai rakennussiivoojana, mutta tarjoamme töitä myös alalta vankkaa ammattitaitoa kartuttaneille. Työaika on yleensä arkisin klo 7–16 välillä. Me ajattelemme, että työssä kuin työssä on kyse pohjimmiltaan asiakaspalvelusta. Ehkäpä sinullekin asiakaspalvelu on lähellä sydäntä?

Kesätyöntekijänä olet Personalhusetin työntekijä: meillä voit tehdä töitä elämäntilanteesi mukaan sekä kesällä että halutessasi muulloinkin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua rakennusalaan ja kartuttaa samalla arvokasta työkokemusta kesän aikana.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on hyötyä, mutta asenne ratkaisee. Osaamisellasi, kielitaidollasi ja pätevyyksilläsi pääset vaikuttamaan siihen, millaisiin tehtäviin työllistyt. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Olisitko sinä etsimämme kesätyöntekijä? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.4.2018. Voit liittää mukaan myös erillisen CV:n. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi