Kesätyöntekijöitä Rajamäen tehtaalle
Altia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Altian Rajamäen alkoholijuomatehdas Nurmijärvellä valmistaa ja pullottaa juomia kotimaan markkinoille sekä vientiin. Tehtaan yhteydessä toimii logistiikkakeskus, jonka kautta Altia toimittaa omien tuotteidensa lisäksi myös maahantuomansa alkoholijuomat. 

Rekrytoimme

Kausityöntekijöitä Rajamäen tehtaalle pullottamoon ja logistiikkakeskukseen

Pullottamossa työ koostuu koneenhoito-, laadunvalvonta- sekä pakkaustehtävistä. Pullotuskonesarjat ovat pitkälle automatisoituja ja sen vuoksi tekninen työkokemus ja/tai tehtävään soveltuva opintosuuntaus on plussaa. 

Logistiikkakeskuksen tehtäviin kuuluu puheohjattu keräys sekä mahdollisesti myös trukki- ja käsinpakkaustyöt. Trukinajotaito sekä aiempi työkokemus ja/tai tehtävään soveltuva opintosuuntaus katsotaan eduksi. 

Rekrytoimme yhteensä noin 20 kausityöntekijää. Työt alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuussa ja kestävät elo-syyskuun vaihteeseen. Osa tehtävistä voi alkaa jo maaliskuun aikana ja voi jatkua loppusyksyyn saakka. Jonkin verran voimme tarjota kesän jälkeen myös tuntitöitä ja/tai joulun tienoille ajoittuvaa määräaikaista työtä. Toivomme sen vuoksi, että ilmoitat selkeästi hakemuksen yhteydessä sinulle sopivat vaihtoehdot työsuhteen ajanjaksoon ja kestoon. 

Kaikilta hakijoiltamme edellytämme:

 • Tarkkaa, järjestelmällistä ja ripeäotteista työskentelytapaa
 • Reipasta ja positiivista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja
 • Vähintään 18 vuoden ikää sekä valmiutta kaksivuorotyöhön.

Odotamme kaikilta työntekijöiltä hyvää fyysistä kuntoa, sillä työ voi olla fyysisesti vaativaa. Työaika painottuu klo 6-22 välille, mutta hakijalle tulee olla valmius työskennellä yövuoroissa (klo 22-6) tarvittaessa. Työajoista ja tehtaan sijainnista johtuen oma auto on oleellinen asuinpaikan ja työpaikan välillä kulkemiseen. 

Me puolestamme tarjoamme mahdollisuuden työskennellä juomateollisuuden ja hienojen brändien parissa kansainvälisessä konsernissa. Altialla työskentely tarjoaa mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kehittymiseen. Omalla tehokkaalla ja laadukkaalla työpanoksellasi voit myös vaikuttaa ansiotasoosi. Lisäksi vaalimme työyhteisössämme turvallisuutta, joustavia työtapoja ja avointa keskustelua. Meille on tärkeää, että jokainen altialainen saa työskennellä turvallisessa, rennossa ja mukavassa työympäristössä. 

Täytä sähköinen hakemuslomakkeemme 5.3.2021 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten ethän jätä hakemista viime hetkeen. Lue lisää meistä verkkosivuiltamme!


Altia on johtava pohjoismainen alkoholijuomayhtiö, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltiassa viinien ja väkevien alkoholijuomien markkinoilla. Keskeiset vientibrändimme ovat Koskenkorva, O.P. Anderson ja Larsen. Muita ikonisia pohjoismaisia brändejä ovat muun muassa Chill Out, Blossa, Xanté, Jaloviina, Leijona, Explorer ja Grönstedts. Altialaisina olemme kaikki mukana tukemassa modernin ja vastuullisen pohjoismaisen juomakulttuurin kehitystä. Saamme työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa hienojen brändien parissa. Altialla työskentely tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppimiseen ja kehittymiseen. Vaalimme työyhteisössämme joustavia työtapoja. www.altiagroup.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1417529
 • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Muu
 • Hakuaika päättyy: 5.3.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Anna Väkeväinen (Anna.Vakevainen (a) altiacorporation.com)
 • Sijainti: Rajamäki, Uusimaa