(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Raisioon
Biltema Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021
Sykkiikö sydämesi kaupan alalle ja tavaratalon vauhdikkaaseen maailmaan myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin? Oletko itseohjautuva, aurinkoisella energialla varustettu henkilö? Löytyykö sinulta tekemisen paloa ja intoa kehittyä alan saloihin? Tarjoamme kasvusi tueksi turvallisen, lämminhenkisen ja osaavan tiimiyhteisön, jonka kanssa saat taatusti nauraa sydämesi kyllyydestä.

Tulevaan kesäsesonkiin tarvitsemme upean Biltema-perheemme vahvistukseksi Raision tavarataloon kaikkiaan yhteensä 6 kesätyöntekijää eri pituisiin kesätyösuhteisiin. Kesätyöt sijoittuvat huhtikuun alusta syyskuun loppuun 2021, ja työn kesto ja viikkotyöaika vaihtelevat sopimuksen mukaan.

Etsimmekin kesätyöntekijöiksi:

Polkupyöriin erikoistunutta myyjää
- viikkotyöaika 20 -30 h/ vko
- asiakkaan opastaminen polkupyöriin liittyvissä kysymyksissä ja pyörien kasaaminen 
- tarvittaessa myös muita myyjän tehtäviä: asiakaspalvelua, hyllytystä, kuormanpurkua ja myymälän siisteyden ylläpitämistä

Kassamyyjiä / kahvilamyyjä
- 2 - 3 henkeä kassamyyjän / kahvilamyyjän tehtäviin eri mittaisiin määräaikaisuuksiin huhtikuusta alkaen, viikkotyöaika 18 -20 h/ vko
- pääasiallinen tehtävä tulee olemaan kassatyöskentely, tarvittaessa myös muut myyjän tehtävät: asiakaspalvelu ja asiakkaan opastaminen, kassatyöskentely, hyllytys, kuormanpurku ja myymälän siisteyden ylläpitäminen
- vuoroja on myös Biltema Cafe:n puolella, jolloin työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakaspalvelu, kassalla työskentely ja kahvilassa myytävien tuotteiden valmistaminen ja esille laittaminen. Huomioithan, että tehtävä vaatii hygieniapassia.

Kuormanpurkajia
- 2 - 3 henkeä  kuormanpurkuun eri mittaisiin määräaikaisuuksiin huhtikuusta alkaen, viikkotyöaika 18 h/ vko,


Odotamme sinulta
 • Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Yhteistyökykyisyyttä ja oma-aloitteisuutta, ja ennen kaikkea positiivista ja energistä asennetta
 • Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa
 • Kiinnostusta/ kokemusta kaupan alan asiakaspalvelutehtävistä. Tai ehkäpä sinulla on harrastuksesi kautta erityistä kiinnostusta joihinkin monipuolisen tuotevalikoimamme tuoteryhmiin.
 • Valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroissa
 • Polkupyöriin erikoistuneelta myyjältä ja kassamyyjä / kahvilamyyjiltä edellytämme lisäksi vähintään 18 vuoden ikää (myytävät tuotteet)
 • Hygieniapassia

Tarjoamme sinulle
 • Monipuolisen paikan kansainvälisen tavarataloketjun positiivisessa sykkeessä
 • Juuri uusitun myymäläkonseptin ja toimivat työkalut
 • Rennon ja kannustavan työilmapiirin lempeiden kollegoiden kera
 • Innostavan tehtävän, jossa voit yhdistää kiinnostuksen kohteesi laajaan tuotevalikoimaamme
 • Loistavat urakehitysmahdollisuudet; kulttuurimme suosii pitkäikäisiä työsuhteita ja kehittymistä
 • Yksityiskohtaisen koulutuksen ja opastuksen tehtävään
 • Työpaikan julkisten kulkuyhteyksien päässä

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tavoitteena on tarjota nuorille enemmän laadukkaita kesätyöpaikkoja. Sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka takaavat mukavan kesätyökokemuksen.

Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Tarjolla on erimittaisia määräaikaisuuksia ajalle maaliskuu–elokuu 2021, ja työn kesto ja viikkotyöaika vaihtelevat sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmässämme 28.2.2021 mennessä. Huomioimme vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. 

Toimi nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Kaikkiin hakuprosessissa eteenpäin pääseviin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä.