(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Raahen tehtaan tuotantoon, satamaan ja tehdaspalveluun
SSAB Europe Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

SSAB Europe Oy hakee

Kesätyöntekijöitä Raahen tehtaan tuotantoon, satamaan ja tehdaspalveluun

Etsimme juuri sinua, joka olet reipas, oma-aloitteinen ja kiinnostunut terästeollisuuden monipuolisista tehtävistä. Sinua sekä turvallista ja vastuullista työskentelytapaasi odottavat mukavat ja vuosi toisensa jälkeen kehutut työkaverit. Tehtävät tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan terästeollisuuden prosesseihin.

Haemme tuotannon, sataman ja tehdaspalvelun tehtäviin aktiivisia kesätyöntekijöitä. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä.

Tuotannossa tarvitsemme esim. koksaamon patterikoneenkuljettajia, masuunilla veturinkuljettajia ja uunialueen tehtävien hoitajia, terässulatolla sulattajia, valajia, välisenkka-asentajia ja nosturinkuljettajia. Valssaamolle haetaan esim. ohjaamohenkilöitä, polttoleikkaajia, viisteyttäjiä tai nosturinkuljettajia. Satamaan etsitään ahtaajia. Tehdaspalvelu etsii lomittajia esim. varastotöihin ja muihin vastaaviin tehtäviin.

Osalla nosturinkuljettajista työsuhteen aloitus on jo maalis-/huhtikuussa, joten jos olet näistä paikoista kiinnostunut, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Työt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle 2021.

Lisätietoja saat 19.1.2021 alkaen haun päättymiseen 31.3.2021 saakka. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse 050 314 4069 tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 8-9 ja klo 14-15 tai sähköpostitse kesarekry.raahe@ssab.com.