(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Pyhäjärvelle siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Vietä kesäsi duunISSa! ISS Palveluiden kesän 2019 kesätyöpaikat ovat nyt auki.


Pyhjärvellä on auki useita kesätyöpaikkoja erilaisiin siivoustehtäviin.Voit työskennellä myymälöiden, toimistojen tai kauppakeskusten ylläpitosiivouksessa, vai viihtyisitkö paremmin koulujen tai teollisuuden kohteiden peruspesuissa - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla!


Toivomme, että sinulla on hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Tullaksesi valituksi tehtävään sinun tulee olla täysi-ikäinen. Asiakaspalvelutilanteissa tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa. Mainitsethan hakemuksessasi myös mikäli sinulta löytyy alan koulutus, aikaisempaa työkokemusta, B-ajokortti ja oma auto - nämä katsotaan eduksesi.


KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

ISS Palvelut on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja noudattaa hyvän kesätyön periaatteita. Kampanjasta lisätietoja löydät täältä!

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.be

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 30.4.2019 mennessä osoitteessa www.iss.fi.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.