(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä puuteollisuuteen Orimattilaan
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme nyt KESÄTYÖNTEKIJÄÄ PUUTEOLLISUUTEEN Orimattilaan.

Työ on alustavasti kesätyö jatkuen syksyyn, mutta todennäköisesti tekijää tarvitaan vuoden loppuun saakka. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Olethan työotteeltasi oma-aloitteinen, ahkera ja vastuuntuntoinen. Hahmotat kokonaisuudet hyvin ja ymmärrät työsi merkityksen osana tuotantoprosessia. Olet reipas ja motivoitunut tekijä, joka haluaa oppia ja kehittyä alalla. Aiempi kokemus tuotantotöistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön sillä työhön kuuluu kattava perehdytys.

Jos kiinnostuit, laitathan vapaamuotoisen hakemuksesi liitteineen mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa paikasta antaa Dani Nguyen Henkilöstöpalvelu Heimosta, puh. 044 777 5100, dani.nguyen@hpheimo.fi