Kesätyöntekijöitä prosessiteollisuuteen Nastolaan
Wipak Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Etsimme nyt reippaita ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä Wipak Nastolan tuotantolaitoksen eri tehtäviin kesän 2021 ajaksi. Lähde mukaamme katsomaan, löytyisikö prosessiteollisuuden parista sinua kiinnostavia uravaihtoehtoja! 

Haemme kesätyöntekijöitä tuotantoon ja tuotannon tukitehtäviin

  • eri osastoille koneenhoitajaksi tai koneenhoitajan avustajaksi 
  • logistiikan tehtäviin
  • kunnossapitoon 

sekä toimihenkilötehtäviin 

  • tuotannonsuunnitteluun
  • kuljetussuunnitteluun
  • ostoihin
  • vuorotyönjohtoon
  • laboratorioon

Työsuhteet ovat kestoltaan määräaikaisia, noin 3-4 kk tehtävästä riippuen ja alkavat viimeistään toukokuun aikana.

Tehtävät edellyttävät kykyä omatoimiseen, turvalliseen ja huolelliseen työskentelyyn. Tuotannon, logistiikan ja vuorotyönjohdon tehtävissä edellytämme valmiutta vuorotyöhön. Työtä tehdään kahdessa tai kolmessa vuorossa ja tarvittaessa myös viikonloppuisin osastosta riippuen, joten huomioithan tämän jo hakuvaiheessa. Toimihenkilötehtävät ovat pääsääntöisesti päivätyötä. Tekniikan alan opinnot tai työkokemus katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömyys.

Pääset hakuilmoitusta täyttäessä valitsemaan kaikki tehtävät joista olet kiinnostunut. Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää ja suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme tuotannon tehtävissä trukkikortin.

Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Tehtävämme antavat erinomaisen tilaisuuden tutustua pakkaus- sekä prosessiteollisuuteen, joten älä aikaile ja jätä hakemus jo tänään! Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Pssst! Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia hommia jatkossakin! Suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia urapolkuja. Käy tutustumassa uratarinoihin Wipakilla osoitteessa https://www.wipak.com/careers/meet-our-people .

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot